Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pytanie co mam powtużyć na test szóstoklasisty?

FlyGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na pewno ortografię ... a poza tym każdego roku sprawdzian jest kompletnie inny niż te z poprzednich lat więc nie wiadomo czego się masz uczyć ;) [ PS.: ja się nic nie uczyłem i miałem 38/40 ;D ]

ntmpc.png
Opublikowano

Tzn wzorów pamiętam jak ja pisałem test 6 klasisty. 36/40 :D Napewno musisz powtórzyć:

• Ortografie
  • Przyrode (kierunki świata)
  • Matematyke (wzory na pola)

A tak pozatym to nigdy niewiesz co bd na tym teście

Opublikowano

Ortografia to podstawa.Na pewno będzie dłuższe zadanie polegające na np. opisaniu czegoś lub napisaniu krótkiego opowiadania.Czytanie ze zrozumieniem i podstawy matmy.

Weteran
Opublikowano

Też się stresowałem.. potem na lajcie wszystko zrobiłem. Tam masz tekst i wszystko prawie się do tego tekstu odnosi.

Na końcu coś napisać i takie pierdoły. Nie ma się co stresować ;d

Najlepiej nic nie powtarzaj tylko się dobrze wyśpij, a przed sprawdzianem posłuchaj odprężającej muzyki..

1329036830-U154499.png
Opublikowano

ja nie wiem czego sie stresujecie, przeciez ten test to kupa i praktycznie nie zaważy na waszej przyszłosci oprócz może wyboru gimnazjum, chociaz to i tak prawie jeden chuj do jakiego pojdziecie ;c

Opublikowano

Ortografia, pisanie dłuższych wypowiedzi (np, opisanie znaczka, wypracowanie na dany temat), wzory na pola... W sumie najlepiej powtórz sobie to z czym według Ciebie najgorzej sobie radzisz. ;c

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Uczysz się przez cały czas, nie da się nauczyć od tak, bo tam może być wszystko co było do 6 klasy =)

Ale pierwsze co musisz zrobić to poćwiczyć ortografię, na co wskazuję nazwa tematu.

Sam widzisz, że ten napis nie ładnie wygląda i jest błędy ;)

Opublikowano

Ok dzięki za odpowiedzi na próbnych testach miałem ok.30 punktów a się nie uczyłem .

Sory za ortografie ale pisałem na szybko :) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...